Kültür

Ögrencilerin Birbirinden Komik Sınav Cevapları

Komik Sınav Cevapları

Öğrenci yıllarımızda hatırlarsanız dağıtılan soruları boş bırakmamak için neler yazmazdık ki. İşte size şaşırttı ve birbirinden komik sınav cevapları.

Ögrencilerin Birbirinden Komik Sınav Cevapları

Ögrencilerin Birbirinden Komik Sınav Cevapları

1) Mehmet Balaban (orta okul 2. sınıf)

Soru: İneğin midesi kaç bölümdür ?

Cevap: İki oda bir salon bir mutfak.

 

2) Ahmet Kıran (orta okul 4. sınıf)

Soru: Kimlere zekat verilmez ?

Cevap: Şeytana

 

3) Yaşar Açıkalın (orta okul 6. sınıf)

Soru: Sevet-i Fünun edebiyatı hangi edebi akımlardan etkilenmiştir ?

Cevap: Elektrik akımından

 

4) Kemal Dağ (lise 1. sınıf)

Soru: Orta Asya’dan göçün sebepleri nelerdir ?

Cevap: Elektrik kesintisi

 

5) Yavuz Cansız ve Selim Acar (lise 3. sınıf)

Soru: Kasabayı kim yönetir ?

Cevap 1: (Yavuz Cansız) Şerif ve adamları

Cevap 2: (Selim Acar) Kasabayı ihtiyar heyeti ve köy bekçisi yönetir.

 

6) Kerim Akçadağ (lise 2. sınıf)

Soru: Kıyamet günü ne demektir ?

Cevap: Kıyamet günü her şeyin kıymetli olduğu bir gündür.

 

7) Hakan Oran (orta okul (8. sınıf)

Soru: Motorlu taşıt nedir

Cevap: Taşa motoru bağlarsın motorlu taşıt olur.

 

8) Tekin Ulak (orta okul 7. sınıf)

Soru: Devletin temel organlarını yazınız ?

Cevap: Mide, kalp, ciğer

 

9) Numan Paşaoğlu (lise 1. sınıf)

Soru: Omur ilik soğanı nerede bulunur ?

Cevap: Bizim bahçede kuru soğan ve yeşil soğan bulunur.

 

10) Metin Gülüm (lise 3. sınıf)

Soru: Mübarek geceler hangileridir sırayla yazınız ?

Cevap: 1. Kına gecesi 2. Gerdek gecesi 3. Dolunay gecesi

 

11) Hanifi Abacı (orta okul 8. sınıf)

Soru: Devleti amaç ve görevleri nelerdir?

Cevap: Milletvekillerini korumak.

 

Yazar hakkında

Ali Mutlu

Daha önceleri Türkiye'nin tanılan iki teknoloji sitesinde editör olarak belli bir süre çalıştım. Sonrasında bir şirkette yazılım uzmanı olarak işe başladım. Şuan özel bir şirkette Ağ mühendisi olarak görev yapmaktayım. Okumayı ve yazmayı seviyorum. Kurduğum bu sitede vakit buldukça ilgili olduğum konular hakkında yazılar yazıyorum. Bilim, teknoloji, tarih gibi konulara çok merakım vardır.

1 Yorum